HOE ONS IMMUUNSYSTEEM VERSTERKEN? NIEUWE DATUM

Wat is de functie van ons immuunsysteem? Wat is het verschil tussen specifiek en niet-specifiek immuunsysteem? Hoe kunnen we het immuunsysteem versterken? Welke vier factoren hebben de sterkste invloed op ons immuunsysteem?

Locatie

Damme 8340 Stationsstraat 22 De Cultuurfabriek

Wat is de functie van het immuunsysteem? Wat is het verschil tussen het specifiek en het niet-specifiek immuunsysteem? Is er een verschil tussen mannen en vrouwen? Hoe kunnen we het immuunsysteem versterken? Welke vier factoren hebben de sterkste invloed op ons immuunsysteem? Wat is de invloed van de voeding? Bestaan er stoffen in de voeding die het immuunsysteem kunnen stimuleren? In welke voedingsmiddelen zitten ze en wat is hun precieze rol? Wat is de rol van ons darmstelsel in het behoud van een goed immuunsysteem? Bestaat er een verband tussen ontstekingen en ons immuunsysteem? Wat is de rol en toegevoegde waarden van bepaalde supplementen?
In het licht van de COVID-19 pandemie::wat kunnen we doen om ons optimaal te wapenen tegen (toekomstige) virusaanvallen? Welke factoren moeten we zeker goed bewaken en hoe doen we dat?
Bestaan er nog andere factoren, naast voeding, die ons immuunsysteem kunnen verzwakken dan wel versterken?
Ruime gelegenheid tot vraagstelling na de voordracht.
Dr. Eric De Maerteleire is auteur van "Gezond Eten, Gezond Ouder Worden" en van "Hele en halve Waarheden en complete Onzin over voeding".

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

leden betalen €3 / niet-leden betalen €6

Inschrijven

mail aan magda.keirse@hotmail.com en overschrijven op BE22 7381 1006 8447 van Gezinsbond Sijsele met vermelding van je lidnummer en alle namen (als je voor meerdere personen inschrijft.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.