Vormingsmoment rijbewijsbegeleider

Volzet

Wil je je zoon of dochter, of wie dan ook, begeleiden bij het halen van het rijbewijs? Dan is sinds kort een vorming van drie uur een verplichte voorwaarde. De Gezinsbond is blij u opnieuw een vormingsmoment aan te bieden in je buurt.

Locatie

Aalter 9880 Rerum Novarumstraat 24 Ontmoetingscentrum Kerkem

Wil je je zoon of dochter, of wie dan ook, begeleiden bij het halen van het rijbewijs? Dan is sinds kort een vorming van drie uur een verplichte voorwaarde. De Gezinsbond is blij u deze vormingsmomenten aan te bieden in je buurt. Op 19 oktober 2019 is dat opnieuw het geval in Aalter. De vorming om 9u is volzet, maar er is een bijkomend vormingsmoment om 13u30. U dient minstens een kwartier voor tijd aanwezig te zijn.

De vorming van drie uur is nodig om het attest te halen om vrije begeleider te mogen zijn. Je moet het kunnen voorleggen als je het voorlopig rijbewijs afhaalt op het gemeentehuis. Eenmaal je het attest haalde is het geldig voor 10 jaar.

Een ervaren rijlesgever/rij-instructeur verzorgt de vorming.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
20.00

Er is een spaarkaartkorting van 2,50 euro voor leden van de Gezinsbond, op de dag zelf.

Inschrijven

Inschrijven met formulier op de website. Het aantal plaatsen is beperkt tot 25.
Leerlingbestuurders zijn ook welkom. Zij hoeven zelfs niet te betalen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.