Zwerfvuilactie op World Clean Up day

World Clean Up day is de grootste zwerfvuilactie ter wereld. De campagne Operatie Proper van Mooimakers sluit daar bij aan, en wij met de Gezinsbond Aalter, Natuurpunt Aalter en Voedselteams Aalter zetten er, Covid-19 proof, in Aalter de schouders onder. Iedereen kan deelnemen.

Locatie

Aalter 9880 Europalaan 22 Parking Gemeentehuis

World Clean Up day is een jaarlijkse wereldwijde burgeractie om het probleem van het zwerfvuil aan te pakken door het organiseren van opruimactie. De campagne Operatie Proper van Mooimakers sluit daar bij aan, en wij met de Gezinsbond Aalter, Natuurpunt Aalter en Voedselteams Aalter zetten er, Covid-19 proof, in Aalter de schouders onder. Iedereen kan deelnemen.
We verzamelen per deelgemeente, voor Aalter-Centrum op de parking van het Gemeentehuis, voor Aalter-Brug aan de kerk in Aalter-Brug.

Inschrijven is nodig om te weten wat we aan materiaal moeten voorzien. Het evenement is gratis, en onder de deelnemende leden verloten we 5 boeken van Dirk Musschoot "Toen geluk nog heel gewoon was" en 5 herbruikbare waterflessen. Alle deelnemers ontvangen een goodiebag, alle kinderen een gadget van de Gezinsbond.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

via deze website

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten