Cosmodrome Kattevennen

Op verkenning in het heelal

Kattevennen-Cosmodrome trekt dit jaar de kaart van ‘cosmic adventure’, met als doel wetenschap en astronomie voor iedereen toegankelijk te maken. In de expo De oerknal ga je 13,8 miljard jaar terug in de tijd, naar het absolute begin van de kosmos. Je maakt een reis door de evolutie, van de oerknal tot nu. In de 360° show maak je kennis met de bijzondere ontwikkeling van onze planeet. Na elke show ga je op ruimteavontuur langs de sterrenhemel van de avond. Een bezoek aan de vernieuwde sterrenwacht sluit je belevingstour af.

50 jaar maanlanding

In 2019 is het 50 jaar geleden dat de mens voet op de maan zette. In de Cosmodrome vieren ze dit uitgebreid met fascinerende 360° shows , een maan-expositie en interessante randactiviteiten. Stap in de schoenen van een echte astronaut, herbeleef de lancering van de eerste satelliet en de landing op de maan of bouw samen met de raketmeester een waterraket.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 1,5 euro spaarkorting op een individueel ticket
  • 1 euro spaarkorting op tickets voor kinderen jonger dan 16 jaar
  • 5 euro spaarkorting op een gezinsticket
  • De korting wordt aan de kassa toegekend.

 

Cosmodrome Kattevennen

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.