Efteling (NL)

Welkom in een Wereld vol Wonderen!

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie!

Dit najaar verwelkomt de Efteling een splinternieuw sprookje in het Sprookjesbos: De zes Zwanen. Wil je nóg langer genieten van je sprookjesachtige uitje? Kom dan kijken naar theatershow CARO. Deze fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatie verwondert jong en oud.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling!

 

Praktisch

Efteling is gelegen in Kaatsheuvel.
Klik hier voor praktische info en actuele openingsuren. 

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • Aan de Efteling kassa : 6 euro rechtstreekse korting in het hoogseizoen en 4 euro rechtstreekse korting in het laagseizoen op het geldende kassatarief en op vertoon van je lidkaart
  • Via onderstaande bestelknop 6 euro rechtstreekse korting op het jaarrond tarief
  • Als lid van de Gezinsbond betaal je dus het hele jaar door 36 euro per ticket.
  • De korting is geldig tot en met 2 februari 2020.

 

Efteling

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.