Iso Protect

Duurzaam na-isoleren

Woningen zonder, of met een gebrekkige muur- en/of dakisolatie verliezen tot 50 % en meer van hun warmte. Warmteverlies betekent meer stoken, met een hogere energiefactuur en meer CO2 in de lucht tot gevolg. Via een goede spouwmuur- en/of dakisolatie kan je al heel wat besparen. Bovendien houden een geïsoleerd dak en geïsoleerde spouwmuren ook de hitte op snikhete dagen uit je woning. Iso Protect heeft zich gespecialiseerd in duurzame isolatie van spouwmuren en daken.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting op de totaalfactuur van een spouwmuurisolatie, een zoldervloerisolatie en een dakisolatie.
  • OPGELET: Om in aanmerking te komen voor de spaarkorting dien je eerst een offerte aan te vragen bij Isoprotect. Dit kan via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0800 - 15.160. Vergeet bij je aanvraag je lidnummer van de Gezinsbond niet te vermelden.
  • De korting wordt toegekend nadat de factuur voor de uitgevoerde werken betaald is.
  • De korting is cumuleerbaar met andere kortingen van Iso Protect.
  • De korting is NIET cumuleerbaar met andere kortingen van andere partnerschappen die Iso Protect heeft: vb groepsaankopen,...
  • De korting is geldig sinds 1 september 2017. Er wordt niet gewerkt met terugwerkende kracht.
  • Iso Protect gebruikt voor de werken het product URSA (Pure Floc), wat conform is met de norm STS 71-1. Iso Protect geeft op dit product een garantie van 30 jaar voor vanuit de Group Protect.

 

Iso Protect

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!