Stroomop

Verwarmen met hout of pellets

Stoken met hout of houtpellets brengt je een stukje dichter bij de natuur. Het nodigt uit om bewuster om te gaan met energie. Stroomop verdeelt  pelletketels, pelletkachels, houtkachels, combikachels en kookfornuizen op hout van de merken RIKA, Animo, BlueBurn en Pertinger via een netwerk van kachelhandelaars en installateurs.

Ben je op zoek naar een verdeler in je buurt? Neem dan contact op met Stroomop via contact@stroomop.be of op het nummer 056-72.36.30.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 150 euro spaarkorting bij aankoop van een houtkachel/fornuis, pelletkachel/ketel of combikachel
  • Je koopt een kachel van RIKA, Animo, BlueBurn of Pertinger bij je plaatselijke handelaar of via je installateur.
  • Na levering registreer je de kachel op www.stroomop.be/registratie. Geef je persoonsgegevens in, de gevraagde gegevens over je kachel én je lidnummer van de Gezinsbond. Doe dit uiterlijk twee maanden na aankoop van je kachel.
  • De korting wordt uiterlijk twee maanden na registratie toegekend.
  • De korting is niet cumuleerbaar met alle kortingen die de winkelier of Stroomop geeft. (zoals Batibouwactie, vervang-je-oude-kachel actie,…)

 

Stroomop

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.