Standaard Boekhandel

Verwen jezelf met een boek

Heb je nood aan wat extra welverdiende 'me-time'? Om je af en toe gezellig in de zetel te nestelen met een goed boek en je favoriete muziek, of om eens gezondere recepten uit te proberen?

Doe jezelf een plezier en ga langs bij Standaard Boekhandel. Met meer dan 140 winkels in heel Vlaanderen is er altijd wel een Standaard Boekhandel bij jou in de buurt. Een bestseller, een reisgids, een hobbyboek… Snuister in het ruime aanbod fictie en non-fictie en doe inspiratie op tussen de stripverhalen, cd's of dvd's.

In de winkel niet meteen gevonden wat je zoekt? De winkelmedewerkers helpen je graag en halen het artikel zo snel mogelijk voor je in huis.

 

Terug naar school

OPGELET: In De Bond die op 28 augustus verscheen, vind je een voordeelbon van 15 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren geldig tot 31 december.

 

ACTIE tot 31 december 2019

Krijg 20 % spaarkorting op De Almanak (met een hoek af)

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten
  • 10 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren, bureaumateriaal, klassement, agenda's en kalenders
  • Maak ook gebruik van de extra kortingsbonnen uit het bonnenboekje: 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten.
  • Bied je lidkaart steeds samen met je aankopen aan. Eenmaal het kasticket gemaakt is, kan de korting niet meer worden toegekend.
  • De korting is geldig bij betaling op de winkelvloer met een boekenbon en ook bij betaling van online bestellingen in een winkel van Standaard Boekhandel (niet bij online betaling van een online bestelling). Let wel: online bestellen met betaling in een winkel van Standaard Boekhandel kan enkel indien je ook over een klantenkaart van Standaard Boekhandel beschikt.
  • De korting is niet cumuleerbaar met de klantenkaart van Standaard Boekhandel, andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.
  • De korting is niet geldig bij aankoop van e-books, kranten en tijdschriften, loterijproducten, tabak, media-acties, elektronica en accessoires, school- en studieboeken, toegangstickets, boekenbonnen en andere geschenkboxen.
  • De korting is niet geldig in Standaard Bookshops, Fun en Aveve.

 

Standaard Boekhandel

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.