Fence Tuinmagazine

Fence Tuinmagazine staat boordevol interessante artikels en praktische tips over tuinonderhoud, de aanleg van dakterrassen en balkontuintjes, het biologisch telen van groenten, fruit, kruiden en bloemen, gezond leven in verbinding met de natuur en nog veel meer. Het is dé gids en inspiratiebron voor iedere tuinier. In elke editie (verschijnt 6 x per jaar) ontdek je boeiende tuinen en sfeervolle terrassen die laten dromen. Met bruikbare ideeën, handige tips en weetjes om zelf aan de slag te gaan en van jouw tuin een paradijs te maken. Ben je een fervent moestuinier, hou je van een grote siertuin of ben je van plan een terrastuin aan te leggen? Ieder vindt zijn gading in Fence.
Met een vleugje tuincultuur, toerisme en ontspanning en, niet te missen, met de smaakmakende reportages over de moes- en fruittuin van Gust, de tuinman van kasteel Hex.

 

Korting bij Fence Tuinmagazine via de Gezinsbond

  • 10 % spaarkorting op een jaarabonnement
  • Vergeet niet je lidnummer in te geven in het veld 'KORTINGSBON'.
  • De korting is cumuleerbaar met andere kortingen en acties van Rekad Uitgeverij.
  • Ben je al abonnee van Fence Tuinmagazine? Dan krijg je 1 maand gratis verlenging van je abonnement op voorwaarde dat het gaat om een betalend abonnement van minstens 2 jaar.

 

Abonnement op Fence Tuinmagazine

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!