Abdijsite Herkenrode

Op zoek naar een gezellige en mooie gezinsuitstap? Zoek niet verder, ga naar Abdijsite Herkenrode. Geniet er bovenop van een mooie korting via de Gezinbsonds

Ongedwongen genieten op je eigen ritme

Abdijsite Herkenrode gelegen in Hasselt heeft zeer veel te bieden. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied en herbergt een zeer rijke geschiedenis. Abdijsite Herkenrode was eeuwenlang een prestigieuze vrouwenabdij van de cisterciënzerorde. Wie van de geschiedenis wil proeven, kan het belevingscentrum bezoeken. Wie ontspanning en inspiratie zoekt, kan terecht in de Inspiratie- en Kruidentuin, waar het verhaal van de kruiden en hoe mensen van alle tijden en culturen ze gebruik(t)en centraal staat. In de inspiratie- en kruidentuin kan je een mooie wandeling maken rond het gebied. Op Abdijsite Herkenrode te Hasselt kan je ook naar restaurant De Paardenstallen gaan. Bij De Paardenstallen kan je genieten van een ruim aanbod aan maaltijden aangezien het resturant gebruik maakt van een eigentijdse self service.

 

Gezinszoektocht kerstvakantie: Op stap met de eenhoorn

Hoorntje de eenhoorn woont in de bossen rond de abdij. Met kleine opdrachten en magische verhaaltjes loodst hij en zijn vriendjes je doorheen het dagelijkse leven in de abdij. Misschien vang je wel een glimp op van een echte eenhoorn... Voor kleine avonturiers van 3 t.e.m. 6 jaar. Meer info.

 

INFO Corona-maatregelen

 

Korting Abdijsite Herkenrode via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro bij een bezoek aan het belevingscentrum én de kruiden- en inspiratietuin (de site is vrij toegankelijk) Bezoek je enkel het belevingscentrum, dan krijg je 1 euro spaarkorting. Of bezoek je enkel de kruiden- en inspiratietuin krijg je 1 euro spaarkorting.

  • De korting geldt op de normale individuele toegangsprijs.
  • De korting wordt aan de kassa toegekend.
Abdijsite Herkenrode: Korting

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!