BELvue Museum

Op zoek naar een museum dat alles verteld over België en haar geschiedenis? Ga nu naar BELvue gelegen te Brussel. Geniet bovendien van een mooie korting via de Gezinsbond.

België en zijn geschiedenis

Het BELvue te Brussel is hét museum om meer te weten te komen over België en zijn geschiedenis. Aan de hand van 7 hedendaagse thema’s en een verrassende galerij van wel 200 Belgische objecten belicht het museum de historische inhoud op een eigentijdse manier. Kinderen ontdekken het museum op een levendige en ludieke manier dankzij een uniek spelparcours op maat. Informatie opzoeken, raadsels oplossen, verhalen vertellen, rollen spelen… Na hun bezoek heeft België (bijna) geen geheimen meer voor hen!

Naast het museum kan je ook iets eten of drinken in het café ­nabij het BELvue museum.

INFO Corona-maatregelen

Korting BELvue museum te Brussel via de Gezinsbond

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een spaarkorting van 1 euro op je ticket. (geldig voor 2 personen per lidkaart) 

  • De korting geldt zowel op tickets in voorverkoop als aan de kassa van het BELvue museum te Brussel.
  • De korting wordt ter plaatse toegekend.​

 

BELvue Museum: Korting

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.