Damiaanmuseum

Op zoek naar een educatief museum over de beschermheilige voor de lepralijders? Bezoek nu het Damiaanmuseum te Leuven. Geniet erboven van een mooie korting aangeboden door de Gezinsbond.

Volg het spoor van Damiaan

Pater Damiaan is onlosmakelijk verbonden met Tremelo. In Ninde, een gehucht van Tremelo, wordt hij geboren als Jef De Veuster. Hij kiest voor een leven als missionaris en reist vrijwillig naar het eiland Molokaï, waar hij zich inzet voor mensen die uitgesloten worden enkel door hun ziekte. Hij is een ontwikkelingshelper en mensenrechtenactivist avant la lettre. Het Damiaanmuseum te Leuven loodst je doorheen de verschillende periodes in het leven van deze Grootste Belg en toont dat hij ook vandaag een bron van inspiratie is.

INFO Corona-maatregelen

Korting Damiaanmuseum via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond, kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro op het individueel volwassenentarief. 

  • De korting is zowel geldig op online tickets als op tickets aan de kassa.
  • De korting wordt aan de kassa van het Damiaanmuseum te Leuven toegekend
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties.
Damiaanmuseum: Korting

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.