DIVA, Antwerp Home of Diamonds

Op zoek naar een museum met een énorme juweelcollectie? Zoek niet verder, DIVA Antwerp Home of Diamonds is perfect wat u zoekt. Geniet hierboven van een mooie korting via de Gezinsbond.

A Brilliant Story

Bij DIVA gelegen te Antwerpen treed je binnen in een schitterend universum vol diamant, juwelen en edelsmeedkunst. DIVA, dé ster in Antwerpen, en haar butler Jérome nemen je mee op een reis doorheen het Antwerpse diamantverhaalDIVA, a Briljant Story komt tot leven in zes themazalen die elk een verhaal vertellen. Uniek vakmanschap, boeiende verhalen, meeslepende emoties en indrukwekkende ensceneringen wachten op je in dit briljante museum. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar ontwikkelde DIVA speciale doe-opdrachten en ontdekmomenten.

DIVA Antwerp ontving talloze positieve reviews op Tripadvisor, dus twijfel zeker niet!

INFO Corona-maatregelen

Korting DIVA, Antwerp via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 15 % op individuele tickets voor Diva, a Brilliant Story. 

  • De korting is geldig op tickets aangekocht via de website van DIVA of via het online systeem aan de kassa.
  • De korting wordt aan de kassa toegekend.
DIVA, Antwerp : Korting

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.