M-Museum

Op zoek naar een museum over beeldkunst? Zoek niet verder, ga naar het M-Museum te Leuven. Geniet bovendien van een mooie korting via de Gezinsbond.

Het M-Museum in Leuven presenteert een unieke mix van oude en hedendaagse kunst. Tijdelijke tentoonstellingen geven verschillende disciplines, van schilder- en beeldhouwkunst over fotografie, video en film tot design en architectuur, een plaats.

Het M-Museum te Leuven is geschikt voor alle leeftijden. Met verschillende doe-opdrachten die kunnen uitgevoerd worden via de App van het M-Museum zelf. Tussen de kunstwerken, workshops en gezinsactiviteiten gaat er een nieuwe wereld open.

Na het bezoek aan de verschillende tentoonstellingen kan je genieten van een drankje op het dakterras van het M-Museum.

INFO Corona-maatregelen

Korting M-Museum te Leuven via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro op tickets voor individuele bezoekers en jongeren van 13 t.e.m. 25 jaar. Verder ontvang je ook 10% korting op bepaalde producten van de M-shop. 

  • De korting wordt aan de kassa toegekend van het M-Museum te Leuven.

 

M-Museum: Korting

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.