Sportimonium

Op zoek naar een superleuk sportmuseum voor jong en oud? Zoek niet verder en ga naar het Sportimonium in Hofstade. Ontvang erbovenop nog een mooie korting via de Gezisbond.

Het sportiefste museum van het land 

In het Sportimonium te Hofstade kan iedereen zich amuseren en plezier maken. Dit komt door de vele museumspelen op maat en de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden. Deze spelletjes en volksspelen worden georganiseerd in het sportlabo en de volkssporttuin. In het Sportimonium te Hofstade kan je je makkelijk een volledige dag vertoeven.

Twijfel dus zeker niet en ga naar het Sportimonium te Hofstade.

Ontdek in de nieuwe expo BREAKING BOUNDARIES hoe topsporters het beste van zichzelf geven. Nu en 100 jaar geleden, tijdens de Olympische Spelen van Antwerpen.

Korting Sportimonium Hofstade via de Gezinsbond Gezinsbond

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 5 % op de prijs van een ticket. Deze korting van 5% sluit ook aan op de aankopen in de museumwinkel.

  • 1 juli - 31 augustus: tijdelijk 10 % spaarkorting
  • De korting geldt niet voor de uitleendienst.
Sportimonium Hofstade :korting

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.