Pirates - Boxtalino Theater Circus

Met de nieuwe superproductie Pirates brengt Boxtalino Theater Circus spektakel van de bovenste plank. De 'grand chapiteau' wordt omgetoverd tot een betoverend pirateneiland met een indrukwekkende zeeroversgaljoen.

Stap in de wondere wereld van de piraten. Een authentiek piratenschip van 12 meter lang en 7 meter hoog ligt aangemeerd tussen de masten van het circus. In de piste ligt wit zand van een onbewoond eiland… er hangt een dikke mist… meeuwen krijsen… in de verte klinkt een lied van dronken piraten... extravagante piraten vliegen door de tent in een gevecht met roekeloze acrobaten...

Met internationale top circusacts, aanstekelijke dansnummers, live zang en bekoorlijke zeemeerminnen zorgt Pirates voor een hartverwarmende familie-uitstap tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode.

Staat Johnny Depp nu echt als "Captain Jack" op het dek van het piratenschip? Ontdek het vanaf 14 december!

De show is geschikt voor kleine kinderen. Er zijn geen angstaanjagende beelden of schrikkende geluiden.

 

Praktisch

  • Wanneer: van 14 december tot 5 januari 2020
  • Waar: De Schorre, Boom

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 15 % spaarkorting
  • De korting geldt zowel op online tickets (enkel op tickets besteld via onderstaande bestelknop) als op tickets aangekocht aan de kassa.
    • online tickets: de korting wordt binnen de 2 maand op je lidkaart geplaatst
    • tickets aan de kassa: de korting wordt ter plaatse op je lidkaart geplaatst

 

Pirates

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.