Aanvragen kortingskaarten NMBS grote gezinnen: vanaf 2/11/19

Kortingskaart

De kortingskaarten voor het openbaar vervoer zijn een begrip bij gezinnen met drie of meer kinderen.  Je leest er alles over op deze link: 

https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/kortingen/mobiliteit/kortingskaarten-groot-gezin-nmbs

Ben je lid van de Gezinsbond Aalter, dan kan je vanaf 2 november je kortingskaart voor grote gezinnen 2020 (jaarkaarten) en de oude vijfjarenkaart (indien je deze in 2016 vergeten te vernieuwen bent) aanvragen zodat je die tijdig voor het nieuwe jaar hebt, en dit bij Martine Polfliet, Kestelstraat 67 in Aalter. Dat kan:

  • via mail: martine.polfliet@live.be; stuur dan de nodige documenten bij de aanvraag mee
  • langsgaan: maandagavond van 16 tot 19 uur of op dinsdagavond van 17 tot 19.30 of na afspraak.

Van zodra de kaart geleverd is, word je daarvan verwittigd.  Je kan die dan op de vermelde uren komen afhalen.  De kaart kost 6 euro, en dat betaal je contant aan Martine.

Dit heb je nodig:

  • formulier gezinssamenstelling, gelegaliseerd door de dienst bevolking van jouw gemeente; dat mag niet ouder zijn dan 3 maanden
  • voor kinderen van 18 tot 25 jaar: een attest van de kinderbijslagkas
  • 6 euro administratiekosten per gezin

Opgelet: een duplicaat, ook na verlies of diefstal, kost voortaan 5 euro.

Je dient de 'kortingskaart groot gezin' op elk moment te kunnen voorleggen, zowel aan het loket als tijdens de treinreis. Je kan dus niet van deze korting genieten op vertoon van je lidkaart van de Gezinsbond

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.