Badminton en tafeltennis elke 2e en 5e vrijdag

Tafeltennis

Elke tweede en vijfde vrijdag vanaf september tot juni kan je met de Gezinsbond badmintonnen en tafeltennissen. We spelen van 20 tot 21 uur in het sportpark van Aalter (zaal kant Sportlaan). Zie info op https://aalter.gezinsbond.be/sporten-bij-de-gezinsbond 

Deelnameprijs leden Gezinsbond: 
Individueel: € 2/avond of € 5/jaar - Gezin: € 5/avond of € 12/jaar 
Deelnameprijs niet-leden Gezinsbond: 
Individueel: € 4/avond of € 15/jaar - Gezin: € 10/avond of € 40/jaar 

We garanderen normaal minimum 10 speelavonden per jaar, maar door Corona waren er in het eerste halfjaar nauwelijks speelmomenten.  Die zijn er wel opnieuw vanaf september. De in 2020 ingeschreven gezinnen zullen een korting krijgen op het inschrijvingsgeld in 2021.  

Inschrijven kan door volgende gegevens te sturen naar stefanie.peter@telenet.be: naam, adres, mail, geboortedatum, lidnummer Gezinsbond. Bij een gezinsinschrijving graag deze gegevens van alle gezinsleden. Was je al eerder ingeschreven, dan is de naam van alle gezinsleden voldoende. 

Het verschuldigde bedrag stort je op rekeningnummer BE22 7374 0140 5847 van de gezinsbond Aalter. Vermeld in de mededeling 'sport' + je naam. 
Je kan op de sportavonden ook inschrijven en cash betalen, maar als het kan toch liever vooraf en via overschrijving. 

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!