Kinderoppas Gezinsbond Aalter/Bellem gaat digitaal

Creatief met kinderen

Onze kinderoppasdienst werkt voortaan met de digitale webtoepassing.  Dat wil zeggen dat jouw babysitafspraken via de website kinderoppasdienst.be verlopen en niet meer via email.

Hoe gaat het dan wanneer je een kinderoppasser nodig hebt:

  • Kijk eerst even na op mijn.gezinsbond.be of al de gegevens correct en volledig zijn (bvb ook alle kinderen geregistreerd staan).  Maak een profiel aan, indien je dat nog niet had.  Met dat profiel kan je dan je gegevens steeds zelf wijzigen, je spaarkaartsaldo raadplegen, je abonneren op nieuwsbrieven enz..
  • Klik dan op Kinderoppas en registreer je bij de kinderoppasdienst; jouw coördinator zal jouw registratie bevestigen.
  • Koop vervolgens digitale credits aan voor de verzekering (die vervangen de vroegere verzekeringsbriefjes die je moest invullen)

Eenmaal dit allemaal gebeurd is, zal een aanvraag voor een kinderoppas voortaan vlotter verlopen. Het bedrag voor de prestatie van de oppasser zelf, betaal je nog steeds cash aan de oppasser.

Hoe de webtoepassing precies werkt, wordt gedetailleerd uitgelegd bij “veel gestelde vragen” aan de hand van instructiefilmpjes en handleidingen.

Wil je toch graag nog meer info hierover dan kan je steeds terecht bij jouw kinderoppascoördinator Patricia Laemont, kod.aalter@hotmail.com, 0499/75.64.12

 

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.