Onze kinderoppasdienst in Corona-tijden

Creatief

De kinderoppasdienst is één van de pijlers van de Gezinsbond.

Rekening houdend met de nieuwe Coronamaatregelen, moeten we het gebruik van onze kinderoppasdienst nu even sterk ontraden. Op die manier dragen ook wij ons steentje bij om het aantal contacten tussen mensen zoveel mogelijk te beperken. Het volledig stilleggen van de dienst is echter geen optie aangezien we dan wellicht nieuwe problemen creëren, o.a. bij gezinnen die op ons rekenen in functie van de organisatie van hun gezinsleven en nu nog afspraken hebben lopen.

Contacteer onze kinderoppascoördinator Patricia Laemont voor vragen die je toch nog zou hebben via kod.aalter@hotmail.com of op tel 0499/75.64.12.

Aan oppassers die toch nog een shift doen vragen we om rekening te houden met de verscherpte maatregelen van de overheid m.b.t. de Corona-crisis. 

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.