Onze kinderoppasdienst: hoe werkt het?

Kinderoppas

Zoek je een kinderoppasser in Aalter of in Bellem of wil je kinderoppasser zijn bij onze Gezinsbondsafdeling?  Stuur dan een mailtje naar kod.aalter@hotmail.com of geef een telefoontje naar onze coördinatrice Patricia Laemont, 0499 75 64 12. 

Onze afdeling maakt geen gebruik van de online kinderoppasdienst van de Gezinsbond.   Als je toch inlogt via www.kinderoppasdienst.be zul je de afdeling Aalter niet terugvinden. Het heeft dus geen zin om u daarop te registreren als je in Aalter (of Bellem) een kinderoppasser zoekt bij de Gezinsbond!  Dit staat ook vermeld bij "Hoe werkt het?" op de vermelde site: "Wil je online een babysitter aanvragen, kijk dan eerst of jouw gemeente al in ons digitaal aanbod zit".  Wat dus voor Aalter niet het geval is.

En waarom niet? Onze afdeling verkiest een persoonlijk contact met het gezin om een geschikte kinderoppas te kunnen voorstellen en maakt met de kinderoppasser goede afspraken. We menen dat onze werkwijze garant staat voor een goede begeleiding van ouder en kinderoppasser. Onze afdeling zorgt ook voor geregelde bijscholingen voor de oppassers. 

Uw kind is in bij de Gezinsbond in goede handen en als kinderoppasser sta je er niet alleen voor.

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.