Tweedehandsbeurs 2021 - info voor standhouders

tweedehandsbeurs 2019

Opgelet: doordat het sportpark in Aalter verder dienst moet doen als vaccinatiecentrum, verhuizen we voor deze editie naar zaal Pax, aan parking Aard

Verkoopsvoorwaarden:

Gezinsbond Aalter stelt aan de verkopers tegen een inschrijvingsprijs van 10 euro (leden van de Gezinsbond) of 15 euro (niet-leden die in de fusiegemeente Aalter wonen) een stand ter beschikking om de artikelen te koop aan te bieden.  De opbrengst van de verkoop is volledig voor rekening van de standhouder.  Tijdens de beurs blijft de standhouder of iemand anders op zijn stand aanwezig.  De Gezinsbond Aalter is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of beschadiging. 

De aangeboden standen zijn ruim, 6 m op 2,5 m.  Breng gerust een kennis/vriend(in) mee om samen een stand te bestaffen.  Het zijn allemaal hoekstanden, zodanig dat iedereen voldoende “passage” heeft.  De ruimtes zijn duidelijk afgebakend, en er staan tafels en stoelen ter beschikking om je stand op te stellen.  Je kan ook een eigen klaptafeltje, kledingrekje enz meebrengen.

Hou er wel rekening mee dat je geen opstelling kan plaatsen buiten de afgebakende ruimte, zodat een vlotte doorgang voor bezoekers, ook met kinderwagens en buggy's mogelijk is.

Het aantal standen is wel beperkt tot 38.  De 38 standen worden tot en met eind september voorbehouden voor leden van de Gezinsbond Aalter.  Anderen kunnen vanaf oktober inschrijven. Standhouders van buiten de fusiegemeente Aalter moeten lid zijn van de Gezinsbond.

Enkel kinderartikelen of aanverwante zaken (bvb zwangerschapskledij) mogen te koop aangeboden worden. Er mogen geen overstocks van handelszaken aangeboden worden.  De verkochte goederen dienen van een goede gebruikskwaliteit te zijn.  Bij klachten van kopers nadien wijst de Gezinsbond elke verantwoordelijkheid af en zal ze de koper doorverwijzen naar de verkoper.

Het klaarzetten van de stand kan gebeuren vanaf 7u30  Bij het aankomen in de Sportlaan krijg je een nummer toegewezen, die de volgorde bepaalt waarin je met de auto tot aan de ingang (zijdeur Sportlaan) kan komen om je je spullen in de sporthal binnen te brengen.  Er zijn een aantal gereserveerde parkeerplaatsen waar je kan wachten.

Helpers van de Gezinsbond helpen bij het uitladen en helpen ook bij het opstellen van de tafels en de stoelen.  Als je een steekkarretje hebt, breng het zeker mee.

We zijn te gast in een sporthal.  Wil er rekening mee houden om aangepast schoeisel (geen naaldhakken bvb) te dragen en voorzichtig te zijn bij het verschuiven van materiaal. 

Na 9u kunnen geen verkoopsartikelen meer worden binnengebracht, zodat om 9u30 alles klaarstaat voor de verkoop.
Het opruimen en inpakken van de stand is enkel toegelaten vanaf het einde van de beurs.

Na afloop kunnen niet-verkochte goederen eventueel gratis naar een stand van een lokaal goed doel worden gebracht op het einde van de beurs.

Bij de bar in de centrale gang zal een beperkte keuze van drankjes en snacks ter beschikking zijn.

Nog enkele tips en weetjes voor een geslaagde beurs:

  • Nodig heel veel vrienden en kennissen uit om de 2dehandsbeurs te bezoeken, er is voor elk wat wils.
  • Breng voldoende wisselgeld mee, en eventueel ook zakken om materiaal mee te geven.  Er zijn papieren shoppingtassen van de Gezinsbond beschikbaar aan de stand van de Gezinsbond.

Inschrijving:

Je inschrijving als standhouder is pas definitief na betaling binnen de 14 dagen na aanmelding, en in geval voor 29/10/2021, op het rekeningnummer van de Gezinsbond Aalter BE22 7374 0140 5847.
In geval van annulatie door de verkoper wordt het standgeld terugbetaald indien de annulatie uiterlijk op 22/10/2020 gebeurt. 

Voor alle andere vragen kan u terecht bij vandekerckhovechrista@gmail.com.

Veel succes !

 

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.