Tweedehandsbeurs februari 2024 - info voor standhouders

tweedehandsbeurs 2021

Verkoopsvoorwaarden tweedehandsbeurs  zaterdag 17 februari 2024

Gezinsbond Aalter stelt aan de verkopers tegen een inschrijvingsprijs van 16 euro een stand ter beschikking om de artikelen te koop aan te bieden.  Leden van de Gezinsbond krijgen de dag zelf 8 euro op hun lidkaart terug.  De opbrengst van de verkoop is volledig voor rekening van de standhouder. 

De tweedehandsbeurs gaat door in het sportcentrum in Aalter, kant Sportlaan.

Er zijn 40 standen.  Enkel kinderartikelen of aanverwante zaken (bvb zwangerschapskledij) mogen te koop aangeboden worden.  Er mogen geen overstocks van handelszaken aangeboden worden.  Het is een tweedehandsbeurs: standhouders met grotendeels nieuw materiaal hebben hier geen plaats.

De verkochte goederen dienen van een goede gebruikskwaliteit te zijn.  Bij klachten van kopers nadien wijst de Gezinsbond elke verantwoordelijkheid af en zal ze de koper doorverwijzen naar de verkoper.

De aangeboden standen hebben een grootte van 6m op 2,5 m.  Breng gerust een kennis/vriend(in) mee om samen een stand te bestaffen.  De ruimtes zijn duidelijk afgebakend.  De tafels en stoelen staan klaar zodat je direct je stand kan opstellen.  Als je een kledingrekje meebrengt, dien je er voor te zorgen dat een vlotte doorgang voor bezoekers, ook met kinderwagens en buggy's steeds mogelijk is.

Opgelet: De beurs duurt van 9u30 tot 12u. Tijdens de beurs blijft de standhouder of iemand anders op zijn stand aanwezig.  De Gezinsbond Aalter is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of beschadiging. 

Er is geen catering: zorg zelf voor iets te drinken of te eten.

Het klaarzetten van de stand kan gebeuren vanaf 8u15.  Er zijn twee toegangen mogelijk, via de Sportlaan, of aan de achterkant van het sportcentrum.  De toegang die je dient te gebruiken, zal je meegedeeld worden op basis van je toegewezen plaats.  Medewerkers van de Gezinsbond helpen bij de verkeersregeling en bij het uitladen.  Als je een steekkarretje hebt, breng het zeker mee.  

Parkeren kan aan het sportcentrum, maar dat maakt het wel moeilijker voor de kopers om te parkeren.  Dus indien mogelijk kan je de wagen beter elders parkeren, aan het gemeentehuis, of op de parking "Aard" (opgelet, daar moet je de parkeerschijf gebruiken en kan je max drie uur parkeren).  

Na 9u15 kunnen geen verkoopsartikelen meer worden binnengebracht, zodat om 9u30 alles klaarstaat voor de verkoop.
Het opruimen en inpakken van de stand is enkel toegelaten vanaf het einde van de beurs.

Nog enkele tips en weetjes voor een geslaagde beurs:

  • Nodig heel veel vrienden en kennissen uit om de 2dehandsbeurs te bezoeken, er is voor elk wat wils.
  • Breng voldoende wisselgeld mee, en eventueel ook zakken om materiaal mee te geven.  

Inschrijving: kan via deze link, vanaf 15 december 2023.  Standhouders van buiten de fusiegemeente Aalter moeten lid zijn van de Gezinsbond.

Je inschrijving als standhouder is pas definitief na betaling, zoals hierbovaen beschreven op het rekeningnummer van de Gezinsbond Aalter BE22 7374 0140 5847.
In geval van annulatie door de verkoper wordt het standgeld terugbetaald indien de annulatie schriftelijk (of via mail) en uiterlijk op 10/02/2024 bij ons bekend is. 

Voor alle andere vragen kan u terecht bij vandekerckhovechrista@gmail.com.

Veel succes !

 

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.