Verkooppunt in Aalter terug open

De Lijn

Door de verplichte sluiting van niet-voedingswinkels als gevolg van de Corona-maatregelen was deze service tijdelijke stopgezet. Maar vanaf maandag 11 mei kan je opnieuw terecht bij spaarkaarthandelaar Anseeuw Sport, Stationsstraat 203.  Anseeuw Sport opent zelfs uitzonderlijk op maandag de deuren.

Als lid van de Gezinsbond kan je er Keycards, Go- en Railpassen van de NMBS kopen met een korting van 5%, De Lijnkaarten met een korting van 10% en Kinepolistickets met 2 euro korting. Voor die laatste is het nog iets te vroeg, al zijn ze geldig tot het einde van het jaar. De korting komt op je lidkaart en het saldo kan je bij alle spaarkaarthandelaars (en ook voor deze aankopen) gebruiken van als je 10 euro spaarde.

Opgelet: je kan de aankopen voor de Gezinsbond niet betalen met het bancontact-toestel.  Het kan enkel cash of via de bancontact-app op een smartphone. Dit omdat winkel en verkooppunt Gezinsbond gescheiden rekeningen zijn.

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.