Boudewijn Seapark

Beleef een dolfijne dag

Beleef een onvergetelijke dag met de hele familie in het Brugse Boudewijn Seapark. Bewonder de spectaculaire sprongen van de dolfijnen in het prachtige decor van de gloednieuwe dolfijnenshow Moana’s Blue World. Beleef dolle pret in het openluchtwaterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer, of leef je uit op de coole rollercoaster, de piratenboot of de reuzegrote speeltuinen! Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor voor urenlang speelplezier!

 

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie kan je dagelijks genieten van een magische kerstshow in het dolfinarium: de AquaShow. Het dolfinarium wordt speciaal voor deze kerstshow magisch verlicht! Ga met de hele familie genieten van spetterende dolfijnensprongen, een prachtig kerstverhaal en de vele special effects en projecties doorheen de show!

Combineer de dolfijnenshow met een dagje ravotten in het overdekte speelparadijs Bobo’s Indoor en met een schaatsbeurt in de Boudewijn IJspiste (beiden open vanaf 11 uur).

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 15 % spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa (winterperiode van 4 november tot en met 4 april 2020 + zomerperiode 2020 + herfstvakantie 2020)
  • 20 % spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa van 5 april tot en met 30 juni 2020
  • De korting wordt aan de kassa toegekend.
  • De korting geldt niet op online tickets, groepstickets of andere producten.
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Tickets kunnen (gedeeltelijk) betaald worden met afnames per schijf van 10 euro.

 

Boudewijn Seapark

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.