Word ook lid!

logo 100 jaar

De Gezinsbond komt op voor gezinnen bij onze beleidsmakers, ondersteunt gezinnen bij hun juridische vragen en brengt gezinnen samen.
Als lid geniet je van de service van onze kinderoppasdienst, van voorrang bij zwemlessen voor kinderen, van sportieve en andere activiteiten waar je met korting aan kan deelnemen, en uiteraard van de vele ledenvoordelen.

Een lidmaatschap kost 45 euro, maar je krijgt er heel wat voor terug.  Met je lidkaart geniet je ondermeer van:

  • kortingen bij de spaarkaarthandelaars, o.m. 10 handelaars in Aalter en bij kaashandel Lieven op de markt in Aalter, en bij alle andere spaarkaarthandelaars in Vlaanderen
  • 10% korting op je ingangsticket bij de Zoo Antwerpen of Zoo Planckendael (een gezin met twee kinderen spaart al meteen 10 euro uit)
  • kortingen op aankoop van kaarten van De Lijn en op Kinepolistickets (via Maison Danaë, Stationsstraat 218)
  • korting op Telenetbundels (15 euro per jaar - gedurende 3 jaar), en o.m. nog bij Eneco, Standaard Boekhandel, Torfs, JBC en Colmar
  • en nog vele andere kortingen, zie https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/

Hoe word je lid?  Simpel: ga naar https://gezinsbond.be/Paginas/Lid-worden.aspx .  Je kan online betalen of met overschrijving.

Een verminderd lidmaatschap is mogelijk voor wie geniet van een verhoogde tegemoetkoming voor de ziekteverzekering.  Alle info op https://aalter.gezinsbond.be/nieuws/lid-worden-met-een-stevige-korting-1

 

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Klik op het oranje blokje hieronder om ons je e-mailadres te bezorgen. Je kan je later steeds terug uitschrijven als je dat wil.